Wij zijn Emma & Melissa - collega’s, één team, maatjes, mama’s - en gepassioneerd door kadootjes, kinderdecoratie en -accessoires.

 

Sinds de geboorte van Melissa haar zoontje Bas en Emma haar dochtertje Billie in 2017 hebben wij een liefde ontwikkeld voor alles wat met hippe kinder hebbedingetjes te maken heeft. We ondervonden dat het vinden van mooie en originele baby geschenkjes voor kinderen niet makkelijk was en wilden hier graag iets mee doen. Naast onze job als verpleegkundige ontstond het idee om samen iets op te starten waarin we ons hippe ei kwijt konden.

Onze droom kreeg vorm toen in 2021 onze PLANEET MINI werd geboren! Een online plaats waar je geboortegeschenkjes kunt vinden voor jouw mini’s, en iemand kan blij maken met een cadeaubox! We streven ernaar kwalitatieve, duurzame spullen voor jullie uit te zoeken en houden van afwisseling waardoor onze collecties je nooit vervelen!

 

Heb je vragen, geef ons gerust een seintje op: hallo@planeetmini.beWij helpen je met veel plezier verder! Alvast nu al een grote dankjewel om een kijkje te nemen op onze webshop!

Groupe 1.png
Groupe 2.png
IMG_0143.jpg

Welkom op planeet mini!   #teamplaneetmini

Let's meet!
Een vraag, tips, ... ? 
Wij horen je graag!

 

Leuk dat je ons een berichtje stuurt! We hebben het goed ontvangen! Je zal ons snel terughoren!